sort de les puffy...


Com ja comença a ser habitual, diumenge va tocar quedada Pufffyera al bar mes eclectic freak de barcelona, "el conde dracula" bareja entre bar manolo i atracció del Tibidabo, tematitzat amb tot d'elements de caire vampiresc.

Tocava intercanvi alijero es a dir per reduïr l'stock infinit de llanes de les mendas! De totes maneres crec que ens ueden uns quants intercanvis si volem reduïr de veritat el nostre stock de llanes, quan fem el següent noies???

A mi em a va arribar amb retard, la meva regaladora va ser la Nurks, que em va fer un "alfiletero" (Rut, com es diu en català??) per posar les agulles de cap mentre cuso, super practic i molt pensat x a mi, un clauer d'amigurumi en forma de maduixeta ( super xulo) i chuches varies.

A més, la Rut ens va regalar una maquineta amb la forma de la mascota Puffy!! el purpo! i em va dur un boli ochentero d'aquests que pinten amb mil colors i que ara gasto per a tot!! junt amb un estoig per a posar els ganxets!!!

Priiiima ets la mes millor del mon mundial!!!

P.S: Fotos properament, camera no operativa.

flow...


De mica en mica les coses van posant-se a lloc, com diu algú que conec, "la vida son fluxuacions, només t'has de deixar portar" en fi a vegades sense saber ni com et trobes bé de cop i volta i tot està a lloc, i d'altres sembla que no puguis moure ni una pedreta amb tot el teu esforç.