pont ? ? quin pont ? ?

Si clar entre pitos i flautes porto un mes rascant-me el que no sona... Pont?? que és això?? Ah si!! aquesta minúcia de quatre dies de festa baaahh si jo porto un mes de pont!! i sincerament, prefereixo treballar, sempre ho he dit, i ho seguiré dient, antes muerta que parada! Perquè treballar es dolentíssim per a la salut, això ja ho sabem, però no treballar és encara pitjor!!

Ahir vaig començar la formació a la nova feina, on em fan anar completament de traje, tots com uns pincelitos i això que sempre he pensat que els trajes son el pitjor uniforme, pos ala!! a pringar. Us explicaré el millor del dia a risc de semblar una tarambana, però és que no té preu.

Resulta que començo a treballar a una empresa, no ?? i té diverses botigues... pooos feien la formació a la botiga A i jo treballaré a la botiga B... i què va passar? que la menda es presenta ultra motivada de la vida a les 9:45 rollo mira que soc puntual!! a la botiga que no toca, i com que no m'esperava ningú, em posen a fer de machaca, "rellena estantes" mmmmh que guayyy.

Això que a les 4 de la tarda... si, si a les 4, a algú se li acut trucar i dir, escolta que tenim una noia aquí que ningú ens ha avisat que vindria...i es que no ha fet ni formació!!

Aiiiissss quina vergonya quan em passaven el telèfon amb la jefaza a l'aparato...

Jo -Si??
Jefa -Ei que t'esperàvem a les 10, on ets ??
Jo -Aqui treballant!! Porto tot el mati omplint prestatges...
Jefa -Doncs hauries de ser allà..Vine!!
Jo -VOOOOY (ai quina vergonyaaaaaa)

Des del huevoooo lo que no em passi a mi...

Guantazooooo


Ja tinc els meus guantazos força avançats, tot i que els falta encara la part de manopla que els fa en convertibles... Espero encertar-ho amb la meva guantaza, els intercanvis sempre fan una mica de por a vegades...
Estan fets amb un patró normal però anulant els dos dits del mig i afegint-hi una manopla perque no quedin refredats, llana eskimo de Persones Llanes i agulles Denise circulars del número 11 americà.